
Akceptujeme Benefity Plus

Akceptujeme Edenred karty, E-tickety i papírové poukázky

Akceptujeme UP E-benefit karty i papírové poukázky
Osvědčené návody na zavařování a také výborné recepty z kompotů, nakládané zeleniny, hub a masa. V publikaci objevíte několik rad pro zavařování ovoce , přípravu zavařenin, povidel a rosolů, něco o dalším zpracování ovoce (pěny, vína, sušení ovoce). Dozvíte se, jak využívat kompoty a zavařeniny, o zavařování zeleniny a hub, poznáte další zpracování zeleniny (sušená zelenina, octy, nálevy, skladování) i jak využívat naloženou zeleninu a na závěr vás čeká kapitola o zavařování masa a o masových konzervách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky, diety, výživa |
---|---|
EAN: | 9788073340483 |
Autor: | Kareš Jiří |
Počet stran: | 64 |
Rozměry: | 145x205x5 |
Vazba: | brožovaná |
Jazyk: | český |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář