Domácí zpracování zvěřiny

Neohodnoceno
Dostupnost Skladem (1 ks)
Kód: DOB978-80-7541-239-3
249 Kč
Domácí zpracování zvěřiny
Neohodnoceno
Akceptujeme Benefit Plus
Akceptujeme Benefity Plus
Edenred
Akceptujeme Edenred karty, E-tickety i papírové poukázky
UP ebenefit
Akceptujeme UP E-benefit karty i papírové poukázky
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.
Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky, diety, výživa
EAN: 9788075412393
Autor: Bothe Carsten
Vydavatel: Vašut
Počet stran: 88
Vazba: brožovaná
Jazyk: český

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola